Translate

måndag 30 januari 2012

Ny dag och solen skiner :-)

Härligt att vakna pigg. Det har hänt något i den medelålders kvinnans huvud i natt.
Kanske för att jag var ganska nöjd när täcket lades över min lite mulliga lekamen?

I går kväll sorterade jag papper, seriöst! Jag hade fakturor (betalda!!) som legat i en hög på skrivbordet sedan i september tror jag. Hua att ta tag i det för dessutom var där ju allt annat också, lönespecar och dylikt. Men, nu är det gjort! Kan man få glädjas åt att jag vet att det finns många sådana som jag där ute? Slarvmajor....

Dagen ska ägnas åt att handla lite mat, farmarskruv för att återställa till djuren och röja. Har en hög från jobbet också som borde varit klar för länge sedan....Nu när rösten "is back" blir det jobbet i morgon.

Får besök av barnens far i morgon kväll... Lovat honom varmrökt lax från rökeriet här i närheten, måste nog en vända in på apoteket också då. Stoneleigh heter en gulaktig vätska som är god att dressa laxen med ;-)

Så skönt att vi är vänner, trots allt är det ju väldigt viktigt att kunna prata och umgås  med barnens far, även om barnen är vuxna. Han är ett bra stöd dessutom för kommunikationen funkar inte så bra mellan mig och dotera. En stor sorg till jag har. Ska göra en egen flik så småningom och kalla den för Mina stora sorger, haha tur man kan skratta åt det mitt i sorgen och skiten.

Ha en underbar dag!

2 kommentarer:

 1. Jobbig att det är så med dottern, men det går nog över.

  Jag är skitduktig på att se till att papper och sånt kommer i ordning. Jag lägger det bara På Anders skrivbord så löser det sig med automatik ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Utveckling löser alla konflikter bara man är positiv i sitt sinne! Haha, du är då rolig.... Jaja, så har jag också gjort i 27 år, men nu har jag ingen "Anders" längre. Tack för att du tittade in hos mig, gillade dina bilder jättemycket!

   Radera