Translate

måndag 3 september 2012

Alltså det brinner i knutarna, upp till kamp du starka Kvinna, var en pionjär!!!

Funderar mycket på hur olika vi är, vi människor.
Jag är ganska naiv, vill gärna att min magkänsla ska vara fel,
alltså de gånger den faktiskt försöker göra sig hörd.
Hade jag kunnat länka tillbaka mig skulle jag hänvisat till min midsommarhelg nu, men jag kan inte länka...
Då kändes det inte gott i magen.
Det känns inte jättegott i magen med en av mina nya kollegor.
Jag vill gärna ha fel!

Nu fick jag änna stoppa mig själv, vill inte gnälla, vänder på det i stället.
Olikheter är ju förnämligt. Vi kan ta vara på de förtjänster vi får del av genom att betrakta och lyssna på människor.
Kvinnan kämpar med att lyssna av, lyssna in. Ger förslag... - Nej det funkar inte... Vill inte bli påstridig, inte för mycket i alla fall. Men det som händer med kvinnan när hon inte får annat än det mest nödvändiga i stimulans är att "efter hungern kommer apatin". Förmågan att vara konstruktiv försvinner. Än är hon inte där, men risken finns att tappa orienteringen och bli en följare. Alltså det brinner i knutarna, upp till kamp du starka Kvinna, var en pionjär!!!

Ja, det finns ju så många olika förtjänster och / eller negativa sidor hos varje person.Det är så lätt att hitta felaktigheter på andra människor. Om jag skulle se på mig själv ur andras eventuelle ögon så är det nog inte alltid så snyggt.

Vad sägs om denna möjliga beskrivning: påstridig, pratsam, naiv, oklok, knäpp! rolig!? impulsiv! ostrukturerad? mycket snack och lite verkstad? trögtänkt... hoppar först och tänker sen.... och detta är lite vad jag själv tänker om mig!!!

Till syvende och sist är det ändå så att jag inte klarar av när människor gnäller över att det är för mycket eller inte är bra etc utan att försöka göra något åt det. Min magkänsla har ibland gjort felbedömningar men nu undrar jag varför det inte känns riktigt bra..........

Har du läst hit och inte fattat något av vad jag menar med detta inlägget så känn dig inte ensam för jag är inte riktigt med mig själv här faktiskt. Ha det bra i vår förvirrade värld!

1 kommentar:

  1. hehehe, återigen känner jag igen mig, där jag befinner mig precis nu. Skulle kunnat vara jag som skrev det här inlägget. Tappat bort mig själv lite när det gäller mitt arbete och rollen jag ska ha. Att jag inte ska ha den jag hade innan jag gick hem, det vet jag. Men vem är jag som lärare och vart finns svaren. kram på dig.

    SvaraRadera