Translate

onsdag 7 mars 2012

Jag fick en utmaning...

Jag fick en utmaning av Cissa, kan ju fundera lite över huruvida man ska anta den.

Utmaningen innebär att jag ska berätta fem saker om mig själv som ingen (eller få) vet om.

Givetvis backar jag inte, jag är en själ som står för vad jag gjort, även om jag varit busig och att jag lämnar ut mig själv. Nu är det ju inte så många här som känner mig, men jag bjuder både dem och andra på detta. För det här visste du inte om mig :-)

1. När jag var på ridskolan för så där hundra år sedan tillsammans med en kompis blev jag så kissnödig när vi väntade på bussen hem att jag kissa ner mig för jag vågade inte sätta mig och kissa i kanten ifall bussen skulle komma. Ville inte bli tagen med byxorna nere så att säga. Stod upp hela vägen hem, och kände mig riktigt sorglig...

2. Sommar och stranden innebär gärna dåliga men ack så romantiska Barbara Cartland-romaner. Jag vet, men är en kärlekstörstande underdånig kvinna som älskar starka män ;-)

3. Här kommer den smaskiga!!! när jag kom i den kåta fasen efter min skilsmässa så träffade jag en yngre kille på nätet. Han ville träna sig på erotisk massage och jag som alltid ansetts som mycket pryd gick gladeligen in i detta. Helt galet, men ack så.............!!

4. Kanske inte så hemligt men jag tror på ett liv efter detta, tar kort och använder pendel för att få stöd för mina tankar och idéer.

5. Älskar mosserande med jordgubbar och choklad. Och jag tycker det är underbart att bli bjuden på mat. Trots vissa vinkar har jag nog ännu inte träffat den rätte för den jag umgås med kommer med allt annat....och älskar min mat dessutom :-//

Det var svårt faktiskt, jag är ju en ganska pratsam figur men det var roligt att tänka till. Nu skickar jag detta vidare och eftersom jag inte har så många bloggarkompisar här så blir det lite trixigt. Får se vad som händer.

 1. Jag skickar vidare denna utmaning till Stattinskan

 2. Sedan hoppas jag att Maria vill delta

3. Ama de Casa verkar vara en härlig personlighet

4. Och kära nån, Fruntimret får jag inte glömma

5. som nr fem undrar jag om bondhustrun, vilkens blogg jag gillar att läsa skulle vilja...?

Jaha! antar du utmaningen?

4 kommentarer:

 1. Oj oj...det tycker du. Ja det tål att funderas över. Tror inte jag har något sådär bra...hum. Lurar vidare i alla fall. Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart du har, ska kolla in, du har säkert lite hemliga foton i din byrålåda ;-)

   Radera
 2. Snacka om att bjuda på sig själv. Du är väl för härlig. :)

  Jag ska fundera på mina fem nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag tror du är ett riktigt busigt fruntimmer du med...

   Radera