Translate

måndag 24 december 2012

Vilken jä..la julklapp att ge till sina vuxna barn

Hej!
Vill gärna säga hej. Så du vet att jag lever och har hälsan. Dessvärre är livet ganska upptaget med vardagens mödor, så jag är inte i fas.

Fick dråpslag i helgen när jag fick nya bevis på mannens oförmåga att bedöma när situationen passar. Åtminstone har mitt ex  ingen sådan förmåga. Vad är det som händer med dem? Förlåt ni män som eventuellt läser min blogg. Är det inte tidigt 1900-tal och före det, att flytta ihop och skaffa barn med en kvinna av praktiska skäl.?... åtminstone det där med barnet...? Att dessutom tro att de redan vuxna barn han har (avec moi) ska bli glada...?!...Fin julklapp. ! Kan inte en man bara vara nöjd med att ta en sak i taget, måste de doppa pitten så djupt att det blir barn? Förlåt mitt språk. Nej, jag är inte svartsjuk. Jag tänker på hur han förmedlar och resonerar. Jag trodde han var klok...

2 kommentarer:

  1. Ja du, för att sticka ut näsan lite så kan jag nock hålla med dig i att vissa K inte resonerar alls och inte alls tänker hur barnen ska ta saker utan har bara det absolut närstående för ögonen. Dvs, den nya kvinnan. Det är sorgligt men sant. Sedan säger jag inte heller att kvinnor inte kan ta tok konstiga beslut också. kram på dig.

    SvaraRadera
  2. Alla kan ta tokkonstiga beslut, men man får ju ändå ......!!!.. kul att se dig!

    SvaraRadera